Over ons

Elma Online is al sinds 2006 een trotse partner van Marktplaats.nl, 2dehands.be en 2ememain.be. Als betrouwbare partner bieden wij onze klanten binnen het MKB uitgebreide mogelijkheden voor displayadvertenties op Marktplaats.nl, 2dehands.be en 2ememain.be. Of u nu lokaal opereert en uw naamsbekendheid wilt vergroten, of een webshop heeft en uw producten wilt promoten, wij helpen u bij het bereiken van uw doelgroep op deze toonaangevende platforms.

Ons ervaren team staat klaar om samen met u een effectieve advertentiestrategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij uw zakelijke doelstellingen. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die uw merk op de juiste manier vertegenwoordigen en zorgen voor meetbare resultaten.

Met diepgaande kennis van het adverteren op deze platforms zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit stelt ons in staat om u altijd de meest effectieve strategieën te bieden die aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Elma Online als betrouwbare partner uw bedrijf kan helpen groeien met behulp van displayadvertenties op Marktplaats.nl, 2dehands.be en 2ememain.be.

Ben jij ook Elma Online

Solliciteer nu!

Werken aan het succes van onze opdrachtgevers, doen we met een hecht team. Wij staan open voor enthousiaste medewerkers met passie voor hun vak en een positieve bedrijfscultuur. Wij zijn op zoek naar een:
accountmanager Marktplaats zakelijk