Accountmanager Marktplaats zakelijk

Wat vragen wij van jou als accountmanager display-advertising Marktplaats (zakelijk)?

Goede mindset, motivatie en flink wat enthousiasme vinden wij het allerbelangrijkste. Ook is het handig als jij beschikt over natuurlijke overtuigingskracht. Wat belangrijk voor ons is, is dat je passie hebt voor digitale reclame en een sterk commercieel inzicht hebt. Daarnaast ben je vaardig in het benaderen van de juiste partijen om exposure te genereren op dit platform.

Wat ga je doen?

Als accountmanager display-advertising van Marktplaats en 2ehands.be is jouw doel om samen met het salesteam de huidige adverteerdersportefeuille te behouden en deze naar eigen inzicht verder uit te bouwen. Daarnaast geef je adverteerders uitleg over het platform van Marktplaats, presenteer je de vele mogelijkheden en begeleid je hen waar nodig om hun advertenties binnen de juiste rubrieken te tonen. Tijdens de campagne heb je regelmatig klantcontact over de voortgang  en overleg over het desgewenst optimaliseren van de campagne.

Profiel:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent gewend om met targets te werken en om deze te behalen;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent ondernemend;
  • Je bent analytische en expert op het gebied van internetmarketing.

Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een heerlijke werkplek in een jong en innovatief mediabedrijf. En we bieden je:

  • Een uitdagende, afwisselende, maar vooral dynamische fulltime baan
  • De volledige vrijheid om naar eigen inzicht adverteerders te benaderen
  • Een passend salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuis werken
  • Zo af en toe een leuk feestje of borrel.

Enthousiast over deze functie?

Stuur dan je sollicitatiebrief en C.V.
Wil je eerst meer weten over Elma en/of de functie?
Bel met Trees van der Vaart, HR, op 06-40668334 en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan bespreken we samen de kansen en mogelijkheden.

Wie kent Marktplaats niet?

Sinds de dag waarop Marktplaats is opgericht, is er een enorme groei gerealiseerd en hebben zij zich ontwikkeld tot één van de grootste merken van Nederland. Marktplaats.nl is gebouwd om succesvolle verbindingen te creëren tussen kopers en verkopers. Met meer dan 7 miljoen unieke gebruikers per maand, de op twee na grootste website van Nederland, biedt Marktplaats talloze manieren voor bedrijven om te adverteren en zo hun naamsbekendheid te vergroten.

Elma is al 15 jaar trotse partner van Marktplaats en 2ehands.be voor de verkoop van displayadvertising. Naast de sales hebben we binnen het MKB een reputatie opgebouwd als online adviseur waarbij wij onze klanten op basis van behoefte custom-made displaycampagnes adviseren met als doel effectief bereik van haar doelgroep binnen Marktplaats en 2ehands.be.