Verdubbeling van websitebezoek

Ons doel was om de aandacht te trekken van elke potentiële koper op Marktplaats / 2dehands die op zoek was naar ons product in onze categorie.

Arnold was mijn go-to adviseur, met zijn kennis van adverteren. Samen werkten we aan het selecteren van de juiste afbeeldingen, kleurenschema’s, en teksten, terwijl het team van Elma Online de ideale plaatsen onderzocht om onze banners te laten verschijnen met de juiste zoekwoorden.

Het resultaat is erg goed:  maar liefst 75% van onze klanten vindt ons nu online via Marktplaats / 2dehands, en dit is grotendeels te danken aan de Elma-banners. Onze website wordt nu meer dan twee keer zo vaak bezocht als voorheen.

Wij zijn erg tevreden over Elma Online. Het is absoluut de moeite waard om te luisteren naar de kennis en ervaring van hun medewerkers, want zij zijn de sleutel tot het succes van je banners. Banners op Marktplaats / 2dehands zijn het perfecte kanaal om klanten aan te trekken en je omzet aanzienlijk te laten groeien. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Eric Vangeel
Zaakvoerder Ramenhal
Mijnwerkerslaan 33/3,
3550 Heusden-Zolder, België