Samen succesvol op Marktplaats

Een aantal jaren geleden hadden we voor het eerst contact met Elma Online. Het gesprek verliep prettig en bood ons de gelegenheid om kort ons werk en onze visie op de markt te bespreken. Tegelijkertijd konden we aangeven in welke categorieën we geïnteresseerd waren op Marktplaats. Samen met Elma Online hebben we gekeken naar de juiste zoekwoorden en strategieën om onze aanwezigheid op het platform te versterken.

Doel

Ons doel was om de belangrijkste categorieën gedeeltelijk af te kopen, zodat we een prominente positie konden innemen op Marktplaats. De vrijgemaakte categorieën werden aan ons toegewezen en sindsdien hebben we elk jaar contact gehad voor verlenging of om te kijken of er nieuwe interesses waren.

Het resultaat

Het resultaat van onze samenwerking is gericht adverteren tegen een aantrekkelijke prijs. Hoewel het directe resultaat niet echt meetbaar is, zijn we ervan overtuigd dat we er geen verlies op draaien. Bovendien heeft onze naamsbekendheid binnen Marktplaats aanzienlijk toegenomen.

We kunnen met volle overtuiging zeggen dat we zeer tevreden zijn over Elma Online. Ze zijn niet alleen meedenkend, maar ook ondersteunend bij eventuele vragen of uitdagingen waar we tegenaan lopen. Ze bieden bijvoorbeeld hulp bij het maken van banners voor marketingdoeleinden en denken mee over de juiste prijsstelling. Wat voor ons het belangrijkste is, is het menselijke aspect in hun aanpak. In een wereld waarin adverteren op verschillende manieren en kanalen mogelijk is, hebben we een minzaam en ongedwongen contact met Elma Online. Ze benaderen ons als een partner en denken met ons mee.

Elma Online heeft zich bewezen als een vertrouwde partner in onze succesvolle advertentiestrategie op Marktplaats. Hun proactieve en mensgerichte aanpak heeft ons geholpen ons merk op te bouwen en onze zichtbaarheid te vergroten. We kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking in de toekomst.

A. Yilmaz
Sales manager
AFIUM Bouwmaterialen BV