Navigeren naar succes

We zijn verheugd om onze ervaring met Elma Online te delen als een testimonial voor hun nieuwe website, elmaonline.nl. Onze samenwerking en de bannercampagne op Marktplaats/2dehands waren uitermate succesvol en we willen graag enkele hoogtepunten delen:

 1. Professioneel Advies:
  Elma Online benaderde ons met professioneel advies over hoe we onze banner campagne het beste konden aanpakken op Marktplaats/2dehands. Het advies was niet alleen nuttig, maar ook volledig afgestemd op onze specifieke behoeften.
 2. Doelgericht en Effectief:
  Ons hoofddoel was om onze zichtbaarheid te vergroten en potentiële klanten aan te trekken. Elma Online heeft ons geholpen dit doel te bereiken door middel van doelgerichte planning en uitvoering.
 3. Meetbare Resultaten:
  Onze online aanwezigheid en conversieratio’s hebben aanzienlijke verbeteringen ondergaan dankzij de samenwerking met Elma Online. De campagne heeft daadwerkelijk vruchten afgeworpen en de resultaten spreken voor zich.
 4. Volledige Tevredenheid:
  We zijn buitengewoon tevreden over de professionele aanpak, toewijding en de uitstekende resultaten die Elma Online heeft geleverd. Ze hebben onze verwachtingen overtroffen, en we aarzelen niet om hen ten zeerste aan te bevelen.

Bijzondere lof gaat uit naar onze accountmanager, die wij ervaren als een waardevolle zakelijke partner. Zijn vriendelijke en doordachte advies heeft ons geholpen om de juiste beslissingen te nemen.