Door samenwerking meer zichtbaarheid

Graag delen wij onze uitstekende ervaring met Elma Online, waar we al enkele jaren een nauwe samenwerking mee hebben. Vanaf het eerste contact voelde de benadering door Elma Online verfrissend en persoonlijk aan.

Onze toegewezen accountmanager heeft ons altijd voorzien van waardevol advies om onze campagnes te optimaliseren. Zijn expertise en inzichten zijn zeer waardevol bij het bereiken van onze doelen.

Vraag

Ons hoofddoel was om meer aandacht te genereren voor ons bedrijf, Qeld, onder ondernemers die actief waren op Marktplaats en 2dehands. Dankzij de doeltreffende strategieën en inspanningen van Elma Online is dit doel bereikt. We zijn zeer tevreden met het behaalde resultaat, vooral binnen de B2B-markt.

Het is opmerkelijk hoe het team van Elma Online zich heeft ingezet om ons te ondersteunen bij het behalen van succes. Ze hebben een werkomgeving gecreëerd waarin A/B-testen en het aanpassen van campagnes zeer eenvoudig en flexibel zijn. Hierdoor konden we snel reageren op veranderende omstandigheden en onze marketinginspanningen optimaliseren.

Wat ons bijzonder aanspreekt, is de bereikbaarheid van het Elma Online team. Ze zijn altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden en ons te ondersteunen wanneer we dat nodig hebben. Dit niveau van toewijding, gecombineerd met hun vriendelijke en professionele aanpak, heeft ons het vertrouwen gegeven dat we met de juiste partner samenwerkten.

Resultaat

De samenwerking met Elma Online heeft ons bedrijf aanzienlijk geholpen. We hebben niet alleen meer zichtbaarheid gekregen onder ons doelpubliek, maar we hebben ook een aanzienlijke toename gezien in leads en conversies. Dit heeft onze groeiplannen een geweldige boost gegeven en ons geholpen ons potentieel volledig te benutten.

In het kort, we zijn zeer tevreden over onze ervaring met Elma Online. Hun team heeft bewezen een betrouwbare en resultaatgerichte partner te zijn. We waarderen de geweldige ondersteuning en expertise die ze hebben geboden bij elke stap van ons gezamenlijke avontuur. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en samen nog meer successen te behalen. We raden Elma Online zeker aan! 

Johannes Stevense
Marketing Manager Qeld