Succes in online zichtbaarheid

Equipment 4 U b.v. is leverancier en importeur van o.a. pallettrucks, stapelaars en heftrucks van het merk EP Equipment en deze worden landelijk geleverd via onze webshop of via ons dealernetwerk aan onze klanten. Al geruime tijd werken wij naar volle tevredenheid samen met Elmaonline.

Door deze samenwerking bereiken wij gericht onze doelgroep (business to business) en vergroten van onze zichtbaarheid en naamsbekendheid via Marktplaats.nl wat in meer online sales resulteert.

Vanuit Elmaonline wordt er gewerkt met een vast contactpersoon; dit werkt erg prettig en hierdoor weet men hoe zaken het beste aangepakt kunnen worden en hoef je niet steeds uitleg te geven over gedane zaken. Ook wordt er rekening gehouden met onze wensen over de positie van de banners en indien deze niet beschikbaar zijn wordt er netjes op een later moment melding gemaakt als dit wel zo is. Over het tussentijds wijzigen van de banners, wanneer wij bijvoorbeeld een actie hebben lopen, wordt niet moeilijk gedaan en dit wordt snel opgepakt en gewijzigd.

De proactieve manier van benaderen en desgevraagde adviezen zorgen ervoor dat wij een boost hebben gekregen in onze online sales via marktplaats.nl en 2dehands.be. Daarnaast heeft dit bijgedragen aan een grotere naamsbekendheid van ons merk.
Kortom ik kan Elma Online aan een ieder aanbevelen en heeft ons zeker geholpen om onze doelen te bereiken !

Equipment 4 U B.V.
Daaf Vunderink