Nieuws

Nieuwe website Elma Online

De afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan het ontwerp en de realisatie van onze nieuwe website. Met ons eigen team hebben we elmaonline.nl in een nieuw, design jasje gestoken en dat is vanaf vandaag voor iedereen online te bewonderen. De ontwikkeling van de nieuwe website was ook het moment om stil te staan bij vragen als: Waar staan we voor? Wat is onze toegevoegde waarde en wat is ons doel? 

Elma Online is  al een kleine 20 jaar gewaardeerde partner van Marktplaats.nl en 2dehands.be voor advies en verkoop van displayadvertenties. Hierdoor hebben we binnen het MKB een sterke reputatie opgebouwd als online adviseurs. We analyseren de doelgroepbehoeften van onze klanten en verwerken deze in een advies op maat. De displaycampagnes worden veelal geadviseerd op basis van keywords die bovengemiddelde conversies opleveren.

Met de vernieuwde website laten we zien dat wij exclusief partner zijn van Marktplaats.nl en 2dehands.be.

Met een simpele en duidelijke menustructuur navigeert u snel naar de voor u meest relevante content: Expertise, Projecten, Adverteren, Nieuws, Over ons en Contact.

Nieuwsgierig?

Neem een kijkje op www.elmaonline.nl