Marktplaats.nl en 2dehands.be

Marktplaats.nl en 2dehands.be

Uw merk in de schijnwerpers voor een miljoenenpubliek

Wenst u uw merkbekendheid te vergroten of meer bezoekers naar uw website/webshop te leiden? Als online mediapartner bieden Marktplaats.nl en 2dehands.be u de mogelijkheden en flexibiliteit om uw doelen te verwezenlijken, altijd en overal, op elk apparaat.

Ongeacht uw doelstellingen, Marktplaats.nl en 2dehands.be leveren een ongeëvenaard bereik. Of u nu werkt aan uw merkbekendheid of directe verkoopresultaten wilt genereren, met displayadvertenties bereikt u maximale zichtbaarheid voor uw merk door gebruik te maken van unieke banner- en videoformaten. Op Marktplaats.nl en 2dehands.be vindt u een platform met een unieke doelgroep van miljoenen potentiële klanten die klaar zijn om te kopen. De diepgaande kennis van onze gebruikers stelt ons in staat om uw merk, dienst of product effectief onder de aandacht te brengen.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor elk budget en voorzien u van professioneel en persoonlijk advies. Samen met u stellen we display-advertenties op, adviseren we over advertentieduur, doelgroepselectie, positionering en de meest effectieve formaten. Kortom, we bieden u op maat gemaakte oplossingen, inclusief tarieven die passen bij zowel kleine als grote mediabudgetten.

Wilt u ook meer impact genereren met uw advertenties? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie over de mogelijkheden en tarieven.