Keizelbos 1, 1721 PJ Broek op Langedijk
+31 226 33 16 74, +31 226 33 16 75

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een zeer complex geheel van met meer dan 200 factoren die gezamenlijk bepalend zijn voor de ranking van uw website. SEO betekent niet langer alleen zorgen dat uw website gevonden wordt, maar het gaat om de inzet van de juiste online kanalen om relevant te zijn voor uw doelgroep. Social media en content marketing zijn daarbij belangrijke factoren van succes, naast de klassieke on-page en off-page optimalisatie. Ook om lokaal beter gevonden te worden en relevant te zijn voor klanten is de inzet van diensten zoals Google Places, Google shopping en Image search uitermate geschikt om uw producten en diensten meer zichtbaar te maken.

De deskundigen van Elma Online hebben jarenlange ervaring in zoekmachineoptimalisatie en bouwen aan optimale zoekresultaten voor zeer uiteenlopende bedrijven van klein tot groot en operend in niches tot zeer concurrerende markten. Wij ontwikkelen in overleg met onze klanten de strategie en stellen concrete doelstellingen vast. Wij analyseren, adviseren en voeren werkzaamheden uit die nodig zijn om de beste zoekresultaten voor onze klanten te realiseren, waarbij deze individuele doelstellingen niet uit het oog wordt verloren.

Daarbij speelt voor ons strikte handhaving van gestelde richtlijnen een even grote rol als het acteren op met aanpassingen aan het nieuwste zoekmachine algoritmes ontwikkelingen.

Bij ons kunt u kiezen voor specifieke zoekwoord optimalisatie met performance-based afspraken, SEO-advies en ondersteuning, SEO-geoptimaliseerde content en alle diensten die u kunt verwachten van en professionele dienstverlener voor zoekmachineoptimalisatie.

Wij doen graag een intake-gesprek om uw huidige situatie te bekijken en de beste aanpak voor de optimalisatie van uw website te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over onze web design of online marketing diensten? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel +31 226 33 16 22

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.