Keizelbos 1, 1721 PJ Broek op Langedijk
+31 226 33 16 74, +31 226 33 16 75

Zoekmachine adverteren

SEA, SEM, Display remarketing, Google Adwords – moderne zoekmachine marketing heeft vele namen en gezichten. Het bereiken van de beoogde doelgroep met inzet van de juiste communicatiemiddelen heeft altijd tot onze kerncompetenties behoord. Wat telt is het resultaat.

Om topposities te bereiken kunnen adverteerders hun budgetten richten op zoekwoorden met de hoogste return-on-investment. Met behulp van het bijhouden van conversies is het mogelijk om de meest winstgevende zoekwoorden voor een campagne te identificeren en in te zetten. Veel adverteerders struikelen over de steeds complexer worden techniek voor biedingen en voortdurende optimalisatie evenals een gebrek aan interne middelen om het meeste uit de investering te halen. De deskundigen van Elma Online ondersteunen bedrijven bij SEA om het hoogst mogelijke rendement uit hun campagnes te halen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over onze web design of online marketing diensten? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel +31 226 33 16 22

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.