Keizelbos 1, 1721 PJ Broek op Langedijk
+31 226 33 16 74, +31 226 33 16 75

Social media adverteren

Social media maakt steevast onderdeel uit van elke succesvolle digitale merkbeleving. Het monitoren van alles wat er op social media over uw merk of bedrijf wordt gezegd kan niet langer genegeerd worden. Wij hebben de kennis en ervaring om hier op de juiste wijze mee om te gaan.

Social Media advertenties spelen dankzij de hoge dekking en diverse segmentatie mogelijkheden een steeds grotere rol om online zichtbaar te zijn en gevonden te worden. Veel sociale platformen zoals Facebook, Twitter of Youtube volgen het gedrag van hun gebruikers en houden er uitgebreide gebruikersprofielen op na voor promotiedoeleinden. Het bereiken van een doelgroep met een zeer specifiek profiel, bijvoorbeeld een selectie op basis van demografische of psychologische kenmerken, is hierdoor mogelijk.

Onze social experts ontwerpen, implementeren en verspreiden de boodschap van onze klanten via sociale kanalen om nieuwe gebruikers te bereiken en om op lange termijn zowel de naamsbekendheid en verkoop te vergroten.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over onze web design of online marketing diensten? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel +31 226 33 16 22

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.