Keizelbos 1, 1721 PJ Broek op Langedijk
+31 226 33 16 74, +31 226 33 16 75

Conversie optimalisatie

Een goed ontwerp is een combinatie van doelen van gebruikers en bedrijven. Wij analyseren deze doelen en toetsen de prestaties van bestaande websites. Vervolgens rapporten wij aanbevelingen voor de optimalisatie of redesign. Wij geloven in een analytische aanpak buiten het onderbuik gevoel maar gebaseerd op meetbaar succes.

User tracking

Hoe navigeert een bezoeker op uw website? Welke pagina’s worden bezocht en hoe lang? Waar komen de bezoekers vandaag en waar gaan zij heen? Deze vragen geven inzicht in belangrijke informatie over uw website om het meeste uit marketing en uw bedrijf te halen.

Wij adviseren op basis van trackingsoftware Google Analytics en richten deze voor u in met de juiste doelen. Het analyseren van deze gegevens leidt tot praktische aanbevelingen. Het gaat ons er niet om zoveel mogelijk data te verzamelen, maar vooral om inzichten die u en uw bedrijf verder helpen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over onze web design of online marketing diensten? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel +31 226 33 16 22

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.