Keizelbos 1, 1721 PJ Broek op Langedijk
+31 226 33 16 74, +31 226 33 16 75

Online Marketing

Modern brand management bestaat voor ons uit drie onderdelen: campagnes, content en social. In nauw overleg met onze klanten ontwikkelen we aantrekkelijke campagnes die leuk en effectief zijn, gericht op inhoud en vermaak. Ook bedenken wij daarbij social media concepten die gericht zijn op interactie.

Het verhaal van uw merk of product op de juiste manier vertellen en verspreiden via digitale kanalen, dat is waar wij expert in zijn. Van de ontwikkeling tot de implantatie van branding campagnes. Productlancering, reclamecampagne of online sales? Wij voeren campagnes op alle benodigde digitale kanalen. Dat omvat bijvoorbeeld seach advertising, social media, nieuwsbrieven of microsites.

Zoekmachine adverteren

De deskundigen van Elma Online ondersteunen bedrijven bij SEA om het hoogst mogelijke rendement uit hun campagnes te halen.

E-mail marketing

Wij helpen bij de keuze van de juiste e-mailsoftware waarmee professionele nieuwsbrieven gemaakt, verstuurd en geanalyseerd kunnen worden.

Content marketing

We optimaliseren conversie van bestaande kanalen en vergroten omzet door creatieve content en reclame uit te zetten via nieuwe kanalen.

Social media adverteren

Het monitoren van alles wat er op social media over uw merk of bedrijf wordt gezegd kan niet langer genegeerd worden.

Conversie optimalisatie

Een goed ontwerp is een combinatie van doelen van gebruikers en bedrijven. Wij analyseren deze doelen en toetsen de prestaties van bestaande websites.